“Mijn gevoel na een 
maand Prio Verve? Trots!” 
Bas Blezer

9 JUNI 2016

21 APRIL 2016


“Als men vraagt hoe ik de eerste maand Prio Verve ervaren heb, dan kan ik maar één ding zetten: Trots! Trots op het resultaat en trots op onze medewerkers hoe zij er vanaf dag één mee bezig zijn. 

Bas Blezer, Directeur Prio Verve


Een proces van rebranding is een lang verhaal van ontwerpen tot uiteindelijk implementeren. Alles moest in de launch bij elkaar komen. En we kunnen stellen dat dàt echt gelukt is. Medewerkers reageerden enthousiast op de nieuwe naam en op de nieuwe huisstijl. Natuurlijk zijn er ook collega’s die moeten wennen aan Prio Verve. Een naam die niemand eigenlijk verwacht had.

We hebben de unieke kans gecreëerd om medewerkers én relaties op een dag het verhaal van Prio Verve te vertellen. Op deze manier kijken we allen op dezelfde manier naar onze nieuwe propositie. Dit geeft de start dan ook een boost. Nu is het zaak om na deze flitsende start met elkaar in gesprek te gaan hoe we samen invulling geven aan Prio Verve. Stellen we de prioriteiten juist? Doen we ons werk met verve? Vragen die we ons dagelijks moeten stellen en waarin we elkaar moeten helpen om samen met 750 collega’s de stappen te maken die we willen. Als we dat gaan doen zal dat vele kansen gaan opleveren voor mensen die nu nog niet bij ons werkzaam zijn. Een mooi streven lijkt me!

Medewerkers die ik de afgelopen weken gesproken heb zijn blij dat ze bij een regulier bedrijf horen, althans zo voelt dat. Westrom en Risse zijn bekende begrippen in de regio, maar mensen vinden het vanuit eigen waarde mooi om bij een “regulier” bedrijf te werken. De naam is ook al aardig aan het inburgeren al maken sommige mensen nog kleine versprekingen. Deze zullen de komende tijd denk ik langzaam gaan verdwijnen.

Launch Prio Verve


Nu we een maand na de rebranding staan kan ik constateren dat ook klanten over ons praten. “Mooie kleding, lekker fris, sjiek logo”, zijn zo maar wat kreten die ik de afgelopen weken voorbij heb zien komen. Het is natuurlijk ook prachtig om te zien dat iedereen in fris, nieuw ontworpen kleding aan het werk is en dat ook de auto’s er mooi bij staan.

Ik heb ontzettend veel vertrouwen in een glansrijke toekomst voor Prio Verve. Samen blijven we de handen in elkaar slaan en blijven we bruggen bouwen!

Bas Blezer
Directeur Prio Verve

TOON MEER

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel