Begraafplaatsmanagement

Begraafplaatsmanagement richt zich op de volledige ontzorging van haar opdrachtgevers door het beheer van begraafplaatsen integraal over te nemen. Van een efficiënte en professionele organisatie van het onderhoud, tot aan het creëren en behouden van een plek voor rust en bezinning. 

De diensten binnen begraafplaatsmanagement

  • ADMINISTRATIE

    Van planning van de begrafenis tot en met de facturatie: wij nemen u het gehele traject uit handen. De dossiervorming vindt zoveel mogelijk digitaal plaats. Maandelijkse en/of kwartaalrapportages zorgen voor een adequate en transparante administratie. Alles conform de Wet op de lijkbezorging.

  • COMMUNICATIE & INFORMATIE

    Gemeente, nabestaanden, bezoekers, (onder)aannemers, uitvaartondernemers, de belanghebbenden rondom een begraafplaats zijn divers. Wij verzorgen we communicatie met alle belanghebbenden. We houden toezicht, controleren op nalatig onderhoud of bijvoorbeeld op de juiste grafdekking. We zijn aanspreekpunt voor klachten en meldingen en handelen deze af. Klantgericht en op passende wijze.

  • ONDERHOUD

    Wij verzorgen graag het reguliere onderhoud van de totale begraafplaats en het onderhoud van de graven voor u. Daarnaast zit onze expertise in het verzorgen van een adequate en kwalitatieve lijkbezorging. Uiteraard conform de gangbare en gewenste werkwijze en binnen de wettelijke kaders.

FACTS

180 klanten in Zuid-Limburg

90% geschoolde medewerkers

OPLEIDING & CERTIFICERING

Wij beschikken over eigen gecertificeerde SVS opleiders die in- en extern schoonmaakvakopleidingen verzorgen. Dit is uitzonderlijk in de branche en het geeft aan hoe serieus wij omgaan met de kwaliteit van ons vak. Erkend leerbedrijf voor Ecabo, Aequor en Savantis.

Logo's nog toevoegen!! Toevoegen Erkend leerbedrijf voor Ecabo, Aequor en Savantis SGS ISO 9001:2008

ONDERHOUD & KEURINGEN

Van stofzuigers tot schrobzuigmachines, onze eigen onderhoudsdienst verricht het preventieve en correctieve onderhoud aan onze 1500 machines.

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel