Beheer

U kunt de zorg voor uw accommodatie(s) compleet aan ons uitbesteden. Dat bespaart u tijd, geld en energie. Of het nu om een multifunctionele accommodatie gaat, de zogenoemde MFA, een milieustraat, parkeergarage, fietsenstalling of ander object. Wij hebben een jarenlange ervaring in de diverse werkzaamheden die het beheer met zich meebrengt, voorop staat dat wij u ontzorgen.   

De diensten binnen beheer

  • CONCIËRGE, BODE EN HUISMEESTERDIENSTEN
    Heeft u onderhoudswerkzaamheden in en om uw pand? Ad hoc klussen of structurele taken als de postafhandeling en operationeel gebouwbeheer? Wij hebben de juiste man voor u. Onze huismeesters verzorgen uiteenlopende facilitaire taken. Van een lamp vervangen of koffieautomaten bijvullen, reprotaken uitvoeren tot aan het bemannen van de postkamer.
  • MILIEUSTRATEN, PARKEERGARAGES EN FIETSENSTALLINGEN
    Van dagelijkse activiteiten zoals het openen, sluiten en klanten te woord staan, tot aan het innen van parkeergelden en het verrichten van onderhoudsklussen. Wij ontzorgen u met onze dienstverleningsconcepten en denken graag met u mee over mogelijke verbeteringen in de organisatie en inrichting van uw organisatie.

FACTS

  • 800 medewerkers
  • 180 klanten in Noordoost-Brabant, Zuid-Gelderland, Noord-Limburg
  • Minder dan 5% verloop
  • 95% geschoolde medewerkers

OPLEIDING & CERTIFICERING

DKS, VSR-KMS (NEN2075)

ONDERHOUD & KEURINGEN

Van stofzuigers tot schrobzuigmachines, onze eigen onderhoudsdienst verricht het preventieve en correctieve onderhoud aan onze 1500 machines.

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel