Catering

Met een gezelschap ontbijten, lunchen, dineren of borrelen? Van broodjesservice tot complete arrangementen. Reguliere bedrijfscatering of eenmalig; u ontvangt catering op maat. Dagelijkse zaken binnen een bedrijf, waarmee u, door de inzet van onze mensen, maatschappelijk verantwoord onderneemt. Concreet en vanzelfsprekend. 

De diensten binnen catering

  • ARRANGEMENTEN
    Wij verzorgen diverse arrangementen. U kunt hierbij denken aan ontbijt, lunch en diner, maar ook aan een buffet, borrel of barbecue op maat én op locatie. Wij passen ons aan u wensen aan.
  • LUNCHKOERIER
    Met onze lunchkoerier bent u altijd verzekerd van een heerlijke en verzorgde lunch op elk gewenst tijdstip en locatie. U kunt kiezen uit een assortiment met (luxe) broodjes, soep, salades en drank. 
  • BEDRIJFSCATERING
    Wij kunnen de volledige dagdagelijkse catering voor u verzorgen. Maar ook een lunchbuffet of de catering van uw evenement nemen wij u graag uit handen.  

FACTS

180 klanten in Zuid-Limburg

90% geschoolde medewerkers

OPLEIDING & CERTIFICERING

Wij beschikken over eigen gecertificeerde SVS opleiders die in- en extern schoonmaakvakopleidingen verzorgen. Dit is uitzonderlijk in de branche en het geeft aan hoe serieus wij omgaan met de kwaliteit van ons vak. Erkend leerbedrijf voor 

Erkend leerbedrijf voor Ecabo, Aequor en Savantis 

SGS ISO 9001:2008

ONDERHOUD & KEURINGEN

Van stofzuigers tot schrobzuigmachines, onze eigen onderhoudsdienst verricht het preventieve en correctieve onderhoud aan onze 1500 machines.

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel