"ER WORDT GEWERKT OP RESULTAAT!"

Wat hebben we gedaan

De uitdaging

In de loop der jaren had Coöperatie DELA het beheer en groenonderhoud van haar locaties en terreinen ondergebracht bij verschillende bedrijven. Elk met een eigen aanspreekpunt, aanpak en kwaliteitswaarborging, verdeeld over kleine en grote groenbedrijven in Limburg. Vanaf 2016 wenste DELA haar leveranciers op het gebied van beheer en groenonderhoud te reduceren. Niet alleen om de werkzaamheden bij één partij te hebben liggen, maar ook om te zorgen dat de verschillende DELA locaties op uniforme wijze onderhouden werden.

De oplossing

Op basis van de vraag van DELA stelde Prio Verve een plan van aanpak op, waarbij nadrukkelijk gekeken werd naar het gewenste resultaat van de klant. Want als uitvaartverzorger wil je dat alle locaties en terreinen het hele jaar door er perfect bijliggen. Om die reden heeft Prio Verve niet gekeken naar de frequentie waarop locaties en terreinen onderhouden worden, maar heeft zij concrete en meetbare doelstellingen geformuleerd die constante kwaliteit waarborgen. Kortom, er wordt puur gewerkt op resultaat!

Het resultaat

Door de omvang van de organisatie, de gebiedsspreiding van Prio Verve en de inzet van professionele hoveniers kan er gewerkt worden naar de beste kwaliteitsnorm; beeldkwaliteit A. Zodoende wordt DELA volledig ontzorgt met constante kwaliteit, die op elk moment meetbaar en inzichtelijk is.

Samen leren we mensen om te werken en te werken om te leren. Met het vooruitzicht op een betaalde baan.

Joop Molenaar, Managing Director

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel