Gemeente Weert en Prio Verve zetten samenwerking in bloei

6 JULI 2016

21 APRIL 2016


Prio Verve (voorheen Risse-Westrom Groen en Westrom-Risse Facilitair) verzorgt al vele jaren het groenonderhoud voor de gemeente Weert. Ook voor de komende 10 jaar heeft de gemeente opnieuw gekozen voor een samenwerking met Prio Verve. Want naast het beheer en onderhoud van de groenvoorzieningen zet het facilitair- en groenbedrijf zich ook in voor burgers. Prio Verve wilt zoveel mogelijk mensen binnen de Participatiewet kansen bieden om zich te ontwikkelen.


Zo ook bij de gemeente Weert. In samenwerking met de gemeente heeft Prio Verve een actieve rol in het begeleiden van burgers naar werk. Als dank voor deze langdurige samenwerking heeft Prio Verve rondom het gemeentehuis groenplantsoenen aangeplant. Donderdag 30 juni jl. vond met wethouder Litjens en Bas Blezer, directeur Prio Verve, de officiële onthulling plaats.

Prio Verve 
Prio Verve is de nieuwe naam van het voormalige Risse-Westrom Groen (RWG) en Westrom-Risse Facilitair (WRF). Prio Verve biedt passend werk aan 750 medewerkers in Midden- en Noord-Limburg in facilitair werk en groenvoorziening. 80% van deze mensen hebben een achterstand tot de arbeidsmarkt. Prio Verve stelt de mens centraal en richt zich op kracht, kennis en motivatie. Zij focust op mogelijkheden in plaats van op beperkingen.

TOON MEER

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel