Groen

Wij verzorgen uw buitenruimte tot in de puntjes. Van idee, ontwerp, advies tot aanleg en het onderhoud van uw buitenterreinen, wij leveren een totaaloplossing. Onze ontwerpers, hoveniers en stratenmakers werken sinds jaar en dag voor scholen, bedrijven, zorg- en (semi)overheidsinstellingen in de regio. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in specifieke diensten als reinigen, bestraten, afval, riolering, speeltoestellen, boomverzorging, onkruidbestrijding en snoeien. Ook kunnen wij u gladheidsbestrijding aanbieden. 

De diensten binnen groen

 • ADVIES
  Wij zijn een ervaren groenbedrijf dat niet alleen werk uitvoert, maar u vanuit haar ervaring en expertise ook goed kan adviseren. Over het ontwerpen van nieuwe inrichtingsplannen, over communicatie met bewoners, en over de (digitale) inventarisatie van de te onderhouden buitenruimte. 
 • AANLEG & ONDERHOUD
  Wij zijn een ervaren en kundige partner in het groenonderhoud in de openbare ruimte en op uw bedrijfsterrein. Onze medewerkers in de groenvoorziening worden via onze in- en externe opleiding opgeleid en geïnstrueerd. Een bewezen formule.
 • BUITENTERREINEN
  U kunt bij ons terecht voor uw complete buitenruimte; groen, grijs, blauw, bossen & recreatie en overige diensten. 
 • INTERIEURBEPLANTING
  Primair richten wij ons op groen in de buitenruimte. Maar we hebben zeker ook expertise in de interieurbeplanting. U kunt bij ons terecht voor een gedegen advies, voor een onderhoudsplan en voor de uitvoering hiervan.

FACTS

• 700 klanten 
• 400 medewerkers
• 95% geschoolde medewerkers
• Minder dan 5% verloop

OPLEIDING & CERTIFICERING

We beschikken over een DOB-certificaat en uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd. Een extra garantie dat uw opdracht op maat en op tijd wordt uitgevoerd. 

ISO 9001:2008 , VCA** , BRL bomen en BRL groenkeur

ONDERHOUD & KEURINGEN

Van grasmaaier tot tractor, onze eigen onderhoudsdienst verricht het preventieve en correctieve onderhoud aan onze 465 machines volgens de NEN3140.

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel