Meewerkend Voorwerker m/v

Prio Verve Facilitair is dé facilitaire dienstverlener in de regio Midden- en Noord Limburg en Zuid-Noord Brabant . De ruim 750 medewerkers, die hoofdzakelijk een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben, zijn dagelijks vol enthousiasme en met passie aan het werk bij meer dan 1000 locaties van klanten.

Voor regio Veldhoven zoeken we per direct een:

 • Meewerkend Voorwerker m/v voor 15 uur per week

In de basis ben je werkzaam op een vast object. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar tussen 6.00 en 20.00 uur wat betreft locatie en tijd. Je bent bereid tot het maken van extra uren bij afwezigheid collega’s.
Wij vragen iemand die zelfstandig en kwaliteitsgericht kan werken en bereid is om een gerichte vakopleiding te volgen. Beloning en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf en opgebouwde ervaring.

Informatie en sollicitatie  
Meer informatie vind je op onze website, www.prioverve.nl. Vragen over de functie kun je stellen aan Kelly van Leipsig via telefoonnummer: 06-3065 8148. Je sollicitatiebrief met CV kun je sturen naar afdeling P&O via de mail personeelszaken@prioverve.nl. Daarbij graag vermelden dat je solliciteert als schoonmaker regio Veldhoven.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

MEI 2016 

Prio Verve is dé facilitaire dienstverlener gespecialiseerd in schoonmaak, groenvoorziening en vakopleidingen. Wij zijn gevestigd in Ittervoort en opereren in de regio Midden- en Noord Limburg. De ruim 750 medewerkers, die hoofdzakelijk een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben, zijn dagelijks vol enthousiasme en met passie aan het werk bij meer dan 1000 locaties van klanten. Binnen onze afdeling groenvoorziening zijn we op zoek naar een: 
Projectcoördinator BOR (beheer openbare ruimte)
 
(fulltime)

In de functie van Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten betreffende het beheer en onderhoud van de disciplines groen, civiel en rioleringen van één van onze gemeentelijke opdrachtgevers. Je denkt mee over het optimaliseren van het operationele proces, zorgt voor de planning en begeleidt de medewerkers op een enthousiaste en coachende wijze. Daarbij draag je zorg voor de juiste prioritering in de belangen van onze interne en externe klanten. Daarbij houd je het overzicht door het belang van de opdrachtgever in het oog te houden. Je legt verantwoording af aan de Regiomanager.


Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Ontzorgen van de opdrachtgever 
 • Het coördineren en plannen van projecten conform bestek en afspraken met de klant; 
 • Verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve inzet van de medewerkers;
 • Kwaliteit en urenbewaking van het project;
 • Bijhouden van projectregistraties en andere administratieve werkzaamheden;
 • Onderhouden van externe contacten met opdrachtgevers en onderaannemers en intern met collega uitvoerders, bedrijfsbureau, personeelszaken, e.d.;
 • Verantwoordelijk voor het juist toepassen van Arbo regels, KAM–processen en het houden van werkplekinspecties.
Functie eisen: 

 • HBO werk- en denkniveau met specifieke opleiding en kennis op het gebied van civiele techniek, kennis van de groenvoorziening is een pre;
 • Aantoonbare werkervaring als uitvoerder in de Civiel techniek; 
 • Aantoonbare werkervaring met RAW-bestekken;
 • Ervaring met werken voor gemeentelijke opdrachtgevers;
 • Ervaring met werken met mensen die een achterstand tot de arbeidsmarkt hebben is een pre;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een people manager
 • Je acteert professioneel door een juiste belangenafweging tussen servicegerichtheid en zakelijkheid. Flexibel, stressbestendig en in staat om snel te schakelen.
 • Computervaardigheden (Microsoft Office, Groenvision, Besteksadministratie en Calculatieprogramma);

De uitvoerder kan zich vinden in onze kernwaarden:
 • Teamspeler; in al het handelen wordt gestreefd naar samenwerking. Door samen te werken openen we nieuwe deuren, zien we ontwikkelingen en zijn we in staat om de verwachtingen bij medewerkers en opdrachtgevers te overtreffen.
 • Mensen ontwikkelen; door te kijken naar mogelijkheden en kansen krijgen mensen vertrouwen en gaan ze groeien. Deze ontwikkeling resulteert in een continue verbeteringsproces van onze dienstverlening.
 • Passie; werken vanuit passie en trots geeft een gezamenlijke energie die helpt om de waarde die wij willen meegeven aan onze medewerkers en opdrachtgevers te realiseren.
 • Ondernemend; als ondernemer zoeken we steeds naar kansen om op een efficiënte en slimme manier ons werk uit te voeren en als persoon en onderneming te groeien. Door te overtreffen groeit de betrokkenheid bij zowel medewerkers als opdrachtgevers wat resulteert in nieuwe kansen. Benutting van deze kansen vergroten de continuïteit op sociaal en financieel gebied.

Wij bieden:
Een veelzijdige en verantwoordelijke positie binnen ons bedrijf. Het biedt veel afwisseling, kansen en uitdagingen om ook zelf als persoon en als leidinggevende te groeien, en je eigen grenzen te verleggen. Arbeidsvoorwaardelijk volgen we de CAO VHG en hebben we enkele aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie:
Meer informatie over ons vind je op onze website, www.prioverve.nl
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Stef Verwijlen, Regiomanager via telefoonnummer: 06 53 23 83 05

Spreekt dit je aan, dan zijn wij op zoek naar jou!
Je sollicitatiebrief met CV kun je sturen naar afdeling P&O via de mail personeelszaken@prioverve.nl
Vermeld daarbij duidelijk in het onderwerp dat het een sollicitatie betreft.

Deze vacature loopt gelijktijdig intern en extern. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel