Vanuit het hart

Samenwerken met ons betekent echt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door social return, het meewerken aan de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, geeft u concreet invulling aan de P van people in het duurzaamheidsprincipe people – profit – planet. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Concreet en vanzelfsprekend. 

Dagelijkse zaken binnen een bedrijf, die invulling van social return overal toepasbaar maken. Dit kan, bijvoorbeeld bij aanbestedingen, het verschil maken. 


Participatiewet

Voldoet u aan de quotumnorm binnen de Participatiewet? Wij vullen uw wettelijke verplichting graag voor u in. Met kwalitatieve dienstverlening.
Wij geloven in de kracht van sociaal ondernemen. We integreren sociale en financiële doelstellingen. Financieel rendement is waardevol, als middel om de werkelijke missie te bereiken, het creëren van maatschappelijke impact.  Wij zijn de logische partner voor dienstverlening met maatschappelijke impact.

Wij geloven in de kracht van sociaal ondernemen. We integreren sociale en financiële doelstellingen. Financieel rendement is waardevol, als middel om de werkelijke missie te bereiken, het creëren van maatschappelijke impact.

Zichtbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen? 

Ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Certificaat is de bekroning van uw inspanningen.

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel