MVO met verve! 

20 OKTOBER 2016

21 APRIL 2016


Op 19 oktober opende Konnekt’os-founder Prio Verve tijdens een dynamische workshop de deur van het nieuwe pand én de deur naar integraal facility management. De ruim 50 aanwezige partners en relaties van Konnekt’os en Prio Verve kijken terug op een inspirerende middag met interessante discussies en nieuwe inzichten!Hoe kan integraal facility management een wezenlijke bijdrage leveren aan MVO-vraagstukken? En op welke verrassende manieren kunnen ondernemers invulling geven aan duurzaam ondernemen? Op deze vragen kregen mensen een antwoord tijdens de Konnekt’os workshop bij Prio Verve. Ook waren mensen nieuwsgierig naar het nieuwe pand aan de Keulsebaan in Roermond.


Na het welkomstwoord van Konnekt’os bestuurslid Jan Karel Jobse was het podium voor Bas Blezer, directeur van Prio Verve. Aan de hand van twee filmpjes schetste hij de achtergrond en de kernwaarden van het facilitaire bedrijf, dat 750 medewerkers in dienst heeft waarvan ruim 80% met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een bedrijf dat met passie en vanuit het hart onderneemt. Vervolgens nam Andries van Benthum, innovatiemanager bij Yask, de deelnemers mee in de dynamische wereld van ‘integrated facility management’.

Daarna kwamen partners en relaties van Konnekt’os zelf in actie. In groepjes discussieerden ze naar aanleiding van uitdagende stellingen over MVO. Wat dacht u van: ‘MVO is een hype’, ‘Duurzaamheid kost alleen maar geld’ of ‘ Waarde creëren is zweverig?’ Ze gingen vol enthousiasme aan de slag en in de plenaire nabespreking definieerden ze samen diverse MVO-vraagstukken nader. Tijdens een aangeklede borrel werd er nog lang doorgepraat over maatschappelijk verantwoord ondernemen; dé basis voor deze en toekomstige Konnekt’os workshops!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
TOON MEER

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel