Een nieuwe groenbeleving voor Ursulacomplex Roermond

23 JUNI 2016

21 APRIL 2016


Op 2 juni jl. heeft de oplevering van de geheel vernieuwde binnentuin van het Ursulacomplex in het centrum van Roermond plaatsgevonden. Eind 2015 werd gestart met de aanleg van de tuin, waarbij de wensen van de huurders de basis vormden voor het ontwerp. Een project met als resultaat meer groen en een mooie rustige plek om te verblijven en te vermaken. 


Het ontwerp omvat veel groenperken met vlinderstruiken, grasvelden met zithoeken en een jeu-de-boulesbaan. Gezonde en mooie bestaande bomen werden behouden en enkele nieuwe bomen werden aangeplant. Fietsenstallingen werden verplaatst en zoveel mogelijk aan het zicht onttrokken. Op die manier is voor deze gemeenschappelijke buitenruimte een functionele doch opgeruimde uitstraling gecreëerd. Bovendien is bij de woningen die aan de tuin zijn gelegen een groot en functioneel terras aangelegd.

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen werd de opdracht gegund aan Prio Verve. Het groen- en facilitairbedrijf was tevens verantwoordelijk voor het feitelijke ontwerp en zal ook het onderhoud van de tuin gaan verzorgen. Simone Broens van Coever: “Prio Verve heeft met haar team van vakkundige en uitermate klantvriendelijke medewerkers de klus naar tevredenheid van zowel Coever Vastgoed als de huurders geklaard.”

TOON MEER

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel