P&O Functionaris  

November 2017

Prio Verve is dé facilitaire dienstverlener gespecialiseerd in schoonmaak, groenvoorziening en vakopleidingen. Wij zijn gevestigd in Roermond en opereren in de regio Midden- en Noord-Limburg. De ruim 750 medewerkers, die hoofdzakelijk een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt hebben, zijn dagelijks vol enthousiasme en met passie aan het werk bij meer dan 1000 locaties van klanten. Voor onze afdeling Personeel & Organisatie zijn we op zoek naar een:
 

                                                                                                 P&O-functionaris (24 - 32 uur) 

 De P&O-functionaris ondersteunt gevraagd en ongevraagd de organisatie en de afdeling Personeel & Organisatie met betrekking tot de ontwikkeling en uitvoering van het personeelsbeleid. Je draagt zorg voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de operationele P&O-werkzaamheden. Je rapporteert aan de manager P&O. 

De kerntaken van deze functie zijn: 

 • Invulling geven aan het in-, door- en uitstroombeleid; 

 • Zorgdragen voor het verzuim in alle facetten; 

 • Vormgeven aan en uitvoeren van de P&O-processen en –instrumenten; 

 • Initiëren, implementeren en bewaken van het P&O-beleid; 

 • Overleg voeren met het lijnmanagement inzake P&O gerelateerde onderwerpen; 

 • Zorgdragen voor een efficiënte, effectieve en zo hoog mogelijke kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden. 

Dit vragen wij van jou: 

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau; 

 • Stevige, initiërende en ondernemende persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden, (organisatie)sensitiviteit en analytisch denkvermogen; 

 • Frisse blik op het vakgebied en met oog voor het proces; Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je communiceert duidelijk en to-the-point; 

 • Ervaring met verzuim & verzuim gerelateerde processen. 

De kernwaarden van onze organisatie zijn: 

 • Teamspeler
  In ons handelen streven we naar samenwerken. Door samen te werken openen we nieuwe deuren, zien we ontwikkelingen en zijn we samen in staat de verwachtingen bij medewerkers en klanten te overtreffen. 

 • Mensen ontwikkelen 
  Mensen ontwikkelen zit in ons bloed. Door onze mensen te ontwikkelen en te denken vanuit mogelijkheden en kansen gaan mensen vertrouwen krijgen en groeien. Bij (interne) klanten resulteert dit in een continue verbeteringsproces van onze dienstverlening. 

 • Passie
  Mensen die in onze organisatie werken, werken vanuit passie en trots. Trots om in onze organisatie samen invulling te geven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid en trots om de beste te willen zijn. Vanuit de gezamenlijke energie creëren we waarde bij onze mensen en opdrachtgevers.

 • Ondernemend
  Als ondernemer acteren in ons bedrijf resulteert in het zoeken naar efficiënte manieren om ons werk conform verwachting uit te voeren. Door te overtreffen groeien we in betrokkenheid, bij zowel medewerkers als klanten, wat resulteert in potentiële kansen. Deze kansen vergroten de continuïteit op sociaal- en financieel gebied. 

Dit mag je van ons verwachten: 
Een zelfstandige baan in een boeiende werkomgeving, waarbij je alle gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.
De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van achtergrond en ervaring. 

Interesse? 
Indien je interesse hebt in deze vacature, kun je je schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae vóór 27 november 2017 sturen naar rene.raats@prioverve.nl
Indien je vragen hebt, kun je contact opnemen met de heer René Raats, tel. 06-53265154 0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel