"Samen sterker' gaat elke dag effect hebben"

12 SEPTEMBER 2016

21 APRIL 2016


De vakantieperiode zit erop en de meesten zijn weer terug op de werkvloer. Een periode om samen een mooie eindsprint in te zetten naar het einde van een nu al geweldig 2016. 

Prio Verve is enkele maanden in de lucht. Het voelt al bijna alsof we nooit anders hebben geheten. De afgelopen weken heb ik veel tijd mogen doorbrengen met het informeren van wethouders en klanten over de status van ons bedrijf en de keuze voor deze naam. Wat mooi is om te vernemen is dat ik louter en alleen positieve reacties ontvang. Wethouders begrijpen dat deze stap ons in staat stelt om de lange termijndoelen te realiseren; meer mensen met een arbeidshandicap een kans bieden op een zo regulier mogelijke baan en dat in een omgeving die mensen ontwikkelt. Het is fijn om dit zo te ervaren en de bereidheid te voelen om hier een steen aan bij te dragen!

Na de rebranding stond natuurlijk ook de verhuizing van Prio Verve naar de Keulsebaan op de rol. Een operatie die met veel inzet van collega’s en van onze relaties is gelukt. Een sjiek nieuw pand dat ons alleen maar helpt in datgene wat we bereiken met zijn allen. Een pand waar we denk ik allemaal trots op mogen zijn. En nu groen & facilitair bij elkaar zitten, gaan we samen zorgen dat ‘samen sterker’ (zoals ons beleidsplan is gedoopt) elke dag echt effect gaat hebben. 

Ik ben trots op Prio Verve en met iedereen om ons heen ben ik ervan overtuigd dat we nog mooie dingen met elkaar gaan beleven.

Bas Blezer
Directeur Prio Verve

TOON MEER

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel