“SAMEN ZORGEN WE DAT IEDEREEN KAN MEEDOEN"

Wat hebben we gedaan

De uitdaging

Gemeente Echt-Susteren wil er voor zorgen dat iedereen kan deelnemen aan de maatschappij. Als Cittaslow gemeente staat Gemeente Echt-Susteren voor kwaliteit en aandacht voor mensen en omgeving. Inwoners moeten zich thuis voelen en gesteund voelen bij het realiseren van hun ideeën en wensen. Ook als het gaat om het vinden van passend werk wil Gemeente Echt-Susteren inwoners ondersteunen.

De oplossing

Geert Frische, wethouder Echt-Susteren: “Samen met Prio Verve bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maatwerk om weer aan het werk te kunnen. Het mooie aan onze samenwerking met Prio Verve is dat onze inwoners verantwoordelijkheid krijgen die ze nodig hebben. Juist hierdoor krijgen mensen het gevoel dat ze erbij horen en hun steentje bijdragen aan de samenleving.”  

Het resultaat

Gemeente-Susteren kan door deze samenwerking werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werkgelegenheid op het gebied van onderhoud en beheer van gemeentegebouwen en groenonderhoud van openbare ruimtes. Het belangrijkste resultaat is natuurlijk gericht op de mensen. Zij verdienen een plaats in de samenleving, kunnen hun steentje bijdragen, voelen zich gewaardeerd en hebben een stimulans voor de toekomst. En dat is voor Gemeente Echt-Susteren het belangrijkste! 

 Mauris cursus augue in nisl eleifend molestie. Nulla ut convallis neque.

Voornaam Achternaam, Klant

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel