Uitvoering Participatiewet 

1 januari 2015 is de Participatiewet in werking getreden. Het doel van deze wet is om meer mensen, ook mensen met een arbeidsbeperking, aan de slag te krijgen.
Veel organisaties zijn niet ingericht op de benodigde intensieve begeleidingstrajecten. Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is onze core-competence. Vanuit onze ervaring en vanuit ons hart.

Kwalitatieve diensten vullen uw social return
verplichting in.


  • Door met ons samen te werken, facilitaire diensten af te nemen of uw totale facilitaire dienst aan ons uit te besteden, geeft u invulling aan social return. U voldoet aan de wettelijke verplichting en u krijgt een hoge kwaliteit professionele dienstverlening. Zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken.

FACTS

180 klanten in Zuid-Limburg

90% geschoolde medewerkers

OPLEIDING & CERTIFICERING

Wij beschikken over eigen gecertificeerde SVS opleiders die in- en extern schoonmaakvakopleidingen verzorgen. Dit is uitzonderlijk in de branche en het geeft aan hoe serieus wij omgaan met de kwaliteit van ons vak. Erkend leerbedrijf voor Ecabo, Aequor en Savantis.

Logo's nog toevoegen!! Toevoegen Erkend leerbedrijf voor Ecabo, Aequor en Savantis SGS ISO 9001:2008

ONDERHOUD & KEURINGEN

Van stofzuigers tot schrobzuigmachines, onze eigen onderhoudsdienst verricht het preventieve en correctieve onderhoud aan onze 1500 machines.

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel