Wat betekent Prio Verve?

4 JULI 2016

21 APRIL 2016


In dit artikel vertellen Marcel Meppelink (commercieel manager Prio Verve) en Bas Kooijman (directeur Vebego) wat de naam Prio Verve voor hen betekent. Professionaliteit, ontzorgen, inspireren zijn woorden die zij met Prio Verve associëren. Bekijk bovendien onderstaande video om de exacte betekenis van onze nieuwe naam, ons logo en slogan te begrijpen. 


Marcel Meppelink, Commercieel Manager Prio Verve
"Imago betekent hoe willen we gezien worden en wie willen we zijn? Natuurlijk zijn onze nieuwe naam, het logo en de bedrijfskleding prachtige “reclameborden”. Maar vooral biedt het een unieke kans om te laten zien dat we een professioneel bedrijf zijn met bijzondere mensen. Prio Verve is een regulier bedrijf (en geen SW bedrijf!), actief in een commerciële markt. We kunnen de strijd met onze concurrenten prima aan. Door de bundeling van onze werkzaamheden (ontzorgen) en proactief meedenken (verrassen) met onze klanten zijn we een serieuze gesprekspartner. Daarin heeft elke collega binnen ons bedrijf een belangrijke rol. Juist het positief versterken van ons imago gaat ons enorm helpen om stappen voorwaarts te maken. Daar ben ik van overtuigd!”

Bas Kooijman, Directeur Vebego
"Van de naam Prio Verve raak ik geïnspireerd en geeft mij een bijzonder gevoel. Een symbolisch en zorgvuldig gekozen naam voor een onderneming met de juiste koers waarvan iedereen gaat profiteren. De klanten, maar vooral de medewerkers van dit bijzondere bedrijf. Ik heb het volste vertrouwen in een glanzende en groene toekomst, waar wij allemaal van kunnen genieten."

Prio Verve betekent... 

TOON MEER

0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel