Wie we zijn

Prio Verve is een goede bekende in Midden- en Noord Limburg met een uitloop naar een deel van Brabant. Hier liggen onze wortels. Al decennialang zijn we in deze regio actief in de schoonmaak, beheer, groenvoorziening en vakopleidingen. Bij meer dan 1000 locaties verzorgen wij een schone en prettige omgeving om in te wonen, werken, leren en leven.

Subtitel

Korte introductie

WIJ ZIJN STEVIG GEWORTELD IN ONZE REGIO

Prio Verve is een goede bekende in Midden- en Noord-Limburg. Hier liggen onze wortels. Al decennialang zijn we in deze regio actief in de schoonmaak, onderhoud en groenvoorziening. 

ONZE CULTUUR

Wij geloven in de kracht van samen. Dat doen we al vanaf onze begintijd. Wij zijn wie we zijn, doordat we met mensen in gesprek gaan. Nieuwsgierig blijven. We zijn gegroeid door eerlijk zaken te doen.
We zijn letterlijk begonnen aan de keukentafel en de keukentafel staat nog altijd symbool voor de wijze waarop wij met onze klanten en andere stakeholders praten. Het gemak van praten aan de keukentafel, het zoeken van de dialoog. Dichtbij, persoonlijk. 

PARTNERS

Prio Verve werkt samen met het MVO-platform:

  • Konnekt'os

Bas Blezer

Directeur

Jan Poodt

Directeur Projecten

René Raats

Manager P&O

Marc van der Leest

Manager Bedrijfsvoering

Roger Beckers

Operationeel Manager

Roger Beckers

Operationeel Manager

De kracht van samenwerken

We behoren tot een netwerkorganisatie met landelijke dekking. Dit stelt ons in staat om lokaal, over grenzen van markten en branches heen, verbindingen te leggen. Verbindingen die slimme oplossingen tot stand brengen, die u helpen met uw bedrijfsvoering.

 0475 - 56 11 54

Ga met ons aan tafel